Search found 4 matches

by Koovu
07 Aug 2013, 09:58
Forum: Troubleshooting and Problems
Topic: WinPE Network Booting Issue
Replies: 7
Views: 8487

Re: WinPE Network Booting Issue

Thanks for the reply, Yeah the issue is resolved now, and yeah it was a remap issue. I was using Linux. It was getting the \ mixed up with /. I've kept your ERPXE package as my primary PXE, and just added an iPXE kernal combined with a script for loading anything Windows related. Problem solved! Che...
by Koovu
01 Aug 2013, 09:45
Forum: Troubleshooting and Problems
Topic: WinPE Network Booting Issue
Replies: 7
Views: 8487

Re: WinPE Network Booting Issue

Not sure if it's worth mentioning, I've checked the 'BCD' file, and the information contained within it seems correct as well..

Image
by Koovu
01 Aug 2013, 09:29
Forum: Troubleshooting and Problems
Topic: WinPE Network Booting Issue
Replies: 7
Views: 8487

Re: WinPE Network Booting Issue

Update:

I've booted into PXE from a standalone desktop (not a virtual machine) and tried to load ActiveBootDisc and WinPE, I receive the exact same error :/

So it's not a VMWare driver that was causing the problem...

I'm even more confused now.
by Koovu
31 Jul 2013, 04:50
Forum: Troubleshooting and Problems
Topic: WinPE Network Booting Issue
Replies: 7
Views: 8487

WinPE Network Booting Issue

Hi guys, I'm having trouble booting into WinPE and Active Boot Disk (which also uses the Windows bootrom if I'm not mistaken?), I'm able to boot into all other tools and plugins (linux distros are fine, memtest, etc) When I select to boot into either WinPE or ActiveBootDisc, I receive exactly the sa...