Clonezilla not booting with ERPXE server

alex.iq
Posts: 1
Joined: 28 Jul 2016, 17:54

Clonezilla not booting with ERPXE server

Postby alex.iq » 28 Jul 2016, 17:59

Hey there.

I have an ERPXE server setup and i can't seem to get clonezilla to run from it. here is the config file from clonezilla:

LABEL CLONEZILLALIVE1024X768
MENU LABEL ^Clonezilla live (VGA 1024x768)
KERNEL er/plugins/clonezilla/vmlinuz
INITRD er/plugins/clonezilla/initrd.img
APPEND boot=live union=overlay noswap noprompt vga=791 ocs_live_run="ocs-live-general" ocs_live_extra_param="" ocs_live_keymap="" ocs_live_batch="no" ocs_lang="" nosplash fetch=tftp://192.168.1.100/er/plugins/clonezilla/x86_64/filesystem.squashfs
TEXT HELP
VGA mode 1024x768. OK for most of VGA cards.
ENDTEXT

LABEL CLONEZILLALIVEWITHOUTFRAMEBUFFER
MENU LABEL ^Clonezilla live (Safe graphic settings)
KERNEL er/plugins/clonezilla/vmlinuz
INITRD er/plugins/clonezilla/initrd.img
APPEND boot=live union=overlay noswap noprompt vga=normal ocs_live_run="ocs-live-general" ocs_live_extra_param="" ocs_live_keymap="" ocs_live_batch="no" ocs_lang="" vga=normal nosplash fetch=tftp://192.168.1.100/er/plugins/clonezilla/x86_64/filesystem.squashfs
TEXT HELP
Disable console frame buffer support
ENDTEXT

LABEL CLONEZILLALIVEFAILSAFEMODE
MENU LABEL ^Clonezilla live (Failsafe mode)
KERNEL er/plugins/clonezilla/vmlinuz
INITRD er/plugins/clonezilla/initrd.img
APPEND boot=live union=overlay noswap noprompt vga=normal ocs_live_run="ocs-live-general" ocs_live_extra_param="" ocs_live_keymap="" ocs_live_batch="no" ocs_lang="" acpi=off irqpoll noapic noapm nodma nomce nolapic nosmp vga=normal nosplash fetch=tftp://192.168.1.100/er/plugins/clonezilla/x86_64/filesystem.squashfs
TEXT HELP
acpi=off irqpoll noapic noapm nodma nomce nolapic
nosmp vga=normal nosplash
ENDTEXT




Whenever i enter the option to boot into clonezilla it lands me at a screen with these messages:

network is unreachable
unable to find a live filesystem on the network
modprobe: module ehci-orion not fouund in modules.deb

any help would be greatly appreciated.

thank you

Return to “Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron