Stress 0.3.1

commguy
Posts: 57
Joined: 20 Aug 2013, 06:38
Contact:

Stress 0.3.1

Postby commguy » 06 Sep 2013, 18:27

When I boot Stress Linux I get a strange error. It makes it most of the way thru the boot process then errors at

Root-NFS: Server returned error -13 while mounting /tftpboot/10.0.0.134

My Boot server is 10.0.0.1 and the machine I'm booting is getting the address of 10.0.0.134. I've unpacked the tar file into the appropriate place (../er/shares/stress) and copied the vmlinuz file to the explected place. The nfsroot statement in the menu file points correctly to the share as well.

I'm stumped.
RaveMaker
Posts: 204
Joined: 21 Mar 2013, 20:11

Re: Stress 0.3.1

Postby RaveMaker » 06 Sep 2013, 23:49

I'm also getting the same issue.
This used to work under CentOS 5, maybe the issue is with the NFS service.

Since version 0.3.1 is more then 4 years old we have decided to move on to the development version of StressLinux 0.7.190
The new StressLinux works fine under CentOS 6.

I will create an updated StressLinux plugin for ERPXE soon.
RaveMaker
Posts: 204
Joined: 21 Mar 2013, 20:11

Re: Stress 0.3.1

Postby RaveMaker » 07 Sep 2013, 00:39

StressLinux 0.7.190 added to ERPXE replacing 0.3.1:

Instructions: http://erpxe.org/StressLinux
Download link: http://sourceforge.net/projects/erpxe/files/plugins/stresslinux/
commguy
Posts: 57
Joined: 20 Aug 2013, 06:38
Contact:

Re: Stress 0.3.1

Postby commguy » 07 Sep 2013, 04:14

Awesome Sauce!

I'm assuming the i686 version would go in the same place(s)?
commguy
Posts: 57
Joined: 20 Aug 2013, 06:38
Contact:

Re: Stress 0.3.1

Postby commguy » 07 Sep 2013, 07:34

Nevermind, I just read thru the section on PXE boot on their website and the 32bit version is not only not currently supported, they expect issues. I'm going to hold off on that one for a bit. If you get it working I'll happily give it a go.

Return to “Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron